Emisioni “Agora”: Fatkeqësi që shoqëria shqiptare nuk prodhon parti politike me frymë liberale” (VIDEO)17:04

  • 416
Published on 05-08-2017

Në një intervistë ekskluzive për emisionin “Agora” në Lajm TV, politikani zviceran me prejardhje shqiptare nga Kumanova, Përparim Avdili jep pikëpamjet e tij për politikën në Maqedoni, botëkuptimet e tij mbi shtetin e së drejtës, si dhe rekomandimet e tij për një shoqëri dhe shtet të shëndoshë. Ai ka zbuluar edhe ambiciet e tij politike në shtetin zviceran. Avdili në emisionin “Agora” ka spikatur edhe domosdoshmërinë e frymës liberale te shqiptarët.

Enjoyed this video?
AGORA në LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"