Fatime Fetai bashkë me avokaten e grupit të Kumanovës

Published on 19-02-2017

fatime-marko-8438438934-696x411

Prokurorja sepciale Fatime Fetai është vërejtur bashkë me avokaten e disa prej të akuzuarëve nga Grupi i Kumanovës, Artene Iseni. Ata janë vërejtur bashkë në shenimin e 9 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës e cila u shënua me shfaqjen “I panjohuri” në regji të Sllobodan Unkovskit, me aktorin e mirënjohur Bajrush Mjaku. A bëhet fjalë për takim të rastesishem mes Fetait dhe Isenit, apo ndoshta kanë biseduar lidhur me mundësinë që PSP të marrë Rastin Lagja e Trimave, nuk bëhet e ditur.
Portali shkruan se në këtë manifestim ka marrë pjesë edhe shefi i Prokurorisë Publike, Marko Zvrlevski. Edhe pse prokuroritë e tyre kanë raporte jo të mira mes veti, Fetai dhe Zvrlevski gjatë këtij manifestimi kanë shkëmbyer mesazhe miqësore.

(Fotografia e huazuar nga skk.mk)

Enjoyed this video?
fatime-marko-8438438934-696x411
"No Thanks. Please Close This Box!"