Flasin për Lajm TV boksierët e reprezentacionit të Maqedonisë, Lama dhe Ismaili: Shpresojmë të kthehemi me medalje (Video)

Published on 23-03-2018

Dy boksierët e reprezentacionit të Maqedonisë në boks, Jasin Lama (60 kg) dhe Lulzim Ismaili (69 kg) në intervistën për Sporti në Lajm Tv kanë folur për përgatitjet dhe pritjet nga evropiani për senior të rinj (U22) në Rumani, nga data 24 mars-2 prill. Të dy janë shprehur optimist se me pak fat në short dhe me paraqitje dinjitoze do të kthehen me medalje nga ky aktivitet i madh i boksit. Intervistën e plotë me Lamën dhe Ismailin mund ta ndiqni në videon e mëposhtme:

Enjoyed this video?
Sporti në LajmTV - Jasin Lama, Lulzim Ismaili boksier
"No Thanks. Please Close This Box!"