Flet me lot në sy arsimtari i fëmijëve që humbën jetë në Tetovë: Ishin gjithmonë të buzëqeshur (Video)

Published on 26-01-2018

Fëmijë të mirë dhe gjithmonë të buzëqeshur. Kështu thotë arsimtari i edukatës fizike Hekuran Xheladini, duke përshkruar fëmijët e familjes Zylbehari nga Tetova që humbën jetën në mënyrë tragjike. Ai u ka dhënë mësim dy prej katër fëmijëve të familjes Xheladini, për të cilët thotë se kanë qenë jashtëzakonisht të dhënë pas sportit.

Enjoyed this video?
Hekuran Xheladini-Arsimtar i edukates
"No Thanks. Please Close This Box!"