FOTO/ Trendi i grimit për verën 2017!

Published on 22-05-2017

Grimi është një element shumë i rëndësishëm në pamjen e një femre dhe për këtë arsye ato duhet të jenë të kujdesshme për mënyrën se si e vendosin atë.

Grimi i dimrit dallon me grimin e verës, pasi që në verë shkojnë zakonisht nuanca më të lehta për shkak të vapës, mirëpo këtë vit duket se ka ndryshuar pak trendi.

Megjithatë, për të lehtësuar dhe më shumë punën tuaj, për të larguar stresin se si të dukeni sa më bukur, përdorues të Pinterest, kanë zgjedhur disa fotografi që juve do ju duhen për modele grimi!

Patjetër që duhet t’i praktikoni të tillat në fytyrën tuaj, gjithsesi që do të shkëlqeni.

dfvsdf1495433846 image-21495433848 xcxcvxb1495433850 zdxfvx1495433852

Enjoyed this video?
auto_fzxzxvxcv-e14953755498691495433847
"No Thanks. Please Close This Box!"