Gabimet që duhet të shmangni që të dukeni bukur në foto

Published on 08-05-2017

Shumë persona gabimisht besojnë se puna e modeleve profesioniste konsiston vetëm në të qenurit e bukur dhe të qëndruarit përpara kamerës.

Gjithsesi, kur vjen fjala tek një fotografi e mirë, suksesi qëndron në aftësitë për të pozuar dhe të prezantuarit e vetes në mënyrën e duhur.

Class ju tregon gabimet që bëni zakonisht kur jeni përpara kamerës, nga profesionistët e kësaj kategorie.

1

Theksoni fytyrën tuaj

2

Imitoni prekjen

3

Shmangni veshjet e gjera

4

Kombinoni linjat e drejta me ato të harkuara

5

Krijoni linja vizuale

6

Kushtojini vëmendje se ku i vendosni duart

7

Ktheni bustin drejt aparatit

8

Mos i kryqëzoni krahët

9

Vendosni mjekrën përpara

Enjoyed this video?
b-2
"No Thanks. Please Close This Box!"