Gaga i BDI-së e bojkoton Ivanovin (FOTO)

Published on 01-06-2017

Ministri për Ambient jetësor- Sadullah Duraku, i njohur brenda militantëve të BDI-së me nofkën “Gaga”, nuk ka qenë pjesë e ekipit qeveritar që kanë vizituar presidentit e Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, shkruan gazeta Lajm.

Kjo nënkuptohet si bojkot i “gagës” ndaj presidentit, të cilin deklarativisht nuk e njeh as partia e tij, BDI. Megjithatë, një gjest të këtillë nuk e kanë përkrahur bashkëpartiakë të tij, të cilët i kanë qëndruar gatitu Ivanovit.

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në seancën e djeshme në të cilën në rend dite ishte zgjedhja e Qeverisë së Maqedonisë, në prani të 111 deputetëve, prej të cilëve 62 votuan “pro”, 44 kundër dhe 5 të përmbajtur, zgjodhën Qeverinë e Re të Republikës së Maqedonisë të kryesuar nga Zoran Zaev si kryeministër.

Foto AA:

thumbs_b_c_59f2d4e23e34c31db6bd17c56aec934e

Enjoyed this video?
thumbs_b_c_59f2d4e23e34c31db6bd17c56aec934e
"No Thanks. Please Close This Box!"