Gara po bëhet e nxehtë: Dritare dhe dyer të thyera në shtabin e BDI-së

Published on 04-10-2017

Një i panjohur ka thyer dy dritare të xhamit dhe derë të xhamit në shtabin e partisë politike të BDI-së, në rrugën Tale Hristov Shkup-Veri, që është paraqitur në polici dje rreth orës 15.25, transmeton gazeta Lajm.

MPB-ja njoftoi se është duke punuar për zbardhjen e rastit dhe se ka ndërmarrë masa për gjetjen e kryerësit të veprës.

Ditë më parë ishin thyer edhe shtabet e VMRO-DPMNE-së dhe LSDM-së.

Enjoyed this video?
BDI-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"