Gazetari kryetarit të komunës: Pse parkoheni në trotuar dhe pse shkoni kaq vonë në punë (Video)

Published on 12-10-2017

Sasho Ivanovski-Politiko – gazetar në Maqedoni dhe njihet për stilin e intervistimit të tij me kamerë në dorë.

”Viktimë” e tij ka qenë Ivica Konevski, kryetar aktual i Komunës së Aerodromit në Shkup që nga viti 2009 dhe kandidat edhe për një mandat, të tretin me radhë.
Sasho Ivanovski-Politiko më herët është rrahur nga zyrtarë të qeverisë së kaluar përshkak intervistave të njejta, në rrugë.

Enjoyed this video?
gazetari-kryetarit-te-komunes-ps
"No Thanks. Please Close This Box!"