Gazetari sulmohet nga rakunët gjatë raportimit

Published on 10-01-2018

Një gazetar i BBC është rrethuar nga rakunët kur po përpiqej të bënte një raportim nga kopshti zoologjik Banham. Kafshët nuk i shkaktuan asnjë lëndim serioz por kënaqeshin duke iu hedhur në krahë vazhdimisht. Për një moment ai u ankua pasi disa prej tyre e kafshuan pak, por filloi të qeshte dhe nuk u shqetësua. “Jam në një kopsht zoologjik për të bërë kontrollin ditor të kafshëve,” – e filloi gazetari raportimin dhe pastaj filluan sulmet nga rakunët. Nuk arriti ta përfundonte pa lëvizur, por shtoi se pjesa më e bukur e punës është numërimi i rakunëve. ( SHIKONI KETE SKENE, duke shtypur poshte mbi foto **)

Enjoyed this video?
Gazetari sulmohet nga rakunët gjatë raportimit
"No Thanks. Please Close This Box!"