Gjendja e rrugëve në Maqedoni

Published on 29-05-2017

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) bën të ditur se komunikacioni në vend zhvillohet normalisht dhe në vende-vende nëpër rrugë me korsi të lagështa.

 

LAMM-ja udhëzon shoferët që të jenë të vëmendshëm, të respektojnë sinjalistikën dhe të përshtatin shpejtësinë e lëvizjes me automjetet e tyre.

Nëpër gryka dhe ngushtica mali mund të ketë rrokullisje gurësh. Shpeshtësia e komunikacionit jashtë qyteteve është e ulët, kurse në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje-dalje nga Maqedonia.

Enjoyed this video?
Rrugë-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"