Gjykata e Apelit e lë Talevskën pa pasaportë

Published on 15-07-2017

Redaktorja e TV Sitel Ivona Talevska mbetet pa pasaportë pasi gjykata e apelit refuzoi ankesën e saj për heqjen e masave të kujdesit që iu shqiptuan me kërkesë të PSP-së.
Ajo akuzohet për fshehje të tatimit në rastin ‘Tifani’ dhe ka për detyrë që një herë në muaj të paraqitet në gjykatë.

Edhe pse Talevska është ankuar se ka nevojë që ti kthehet pasaporta për shkak të udhëtimeve, nga gjykata konsiderojnë se ajo mund të arratiset.

Enjoyed this video?
maxresdefault
"No Thanks. Please Close This Box!"