Gjykata refuzon ankesat e të akuzuarve në lëndën “Thesari”

Published on 20-10-2017

Këshilli për vlerësimin e aktit prokuror në Gjykatën Penale, në lëndën e PSP-së të njohur si “Thesari” ka refuzuar ankesat e tre të akuzuarve.

Akuzat për lëndën “Thesari” akoma janë në vlerësim dhe nuk ka vendim nëse Gjykata Penale i ka pranuar ose jo, përcjell Telegrafi Maqedoni. “Këshilli për vlerësimin e aktit prokuror në Departamentin për krim të organizuar dhe korrupsion pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1, i cili vepron në vlerësimin e akteve prokurore të PSP-së në lëndën e njohur si “Thesari”, ka sjellur vendim me të cilin refuzon ankesat e të akuzuarve”, thuhet në njoftimin e Gjykatës Penale.

Nga Gjykata gjithashtu thonë se si e pabazë është refuzuar edhe një ankesë e të akuzuarve në lëndën “Treqind”.

Enjoyed this video?
Gjykata-Penale-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"