Gjykata Themelore pranon vendimin e Prokurorisë për lëndën “300”

Published on 03-10-2017

Këshilli për vlerësimin e vendimeve të prokurorisë pranë Gjykatës Themelore Shkupi 1, ka refuzuar ankessën e mbrojtjes së të akuzuarit Gjoko Popovski në lëndën “300” (Trista) dhe pranoi tërësisht vendimin e PSP-së kundër tyre.

“Këshilli për vlerësimin e vendimeve të prokurorisë, në përbërje të gjykatëses Verka Petkovska si kryetar dhe gjykatësit Goran Boshevski dhe Tatjana Mihajllova, duke vepruar në vlerësim të Prokurorisë Themelore për dënim të veprave penale që dalin nga përgjimet jolegale kundër GJ.P, ka sjellur vendim me të cilin ankesa e mbrojtjes refuzohet si e pabazë, ndërsa vendimi i prokurorisë pranohet në tërisi”, thuhet në njoftimin e gjykatës, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nga gjykata shtojnë se vendimi i prokurorisë, në pajtim me sistemin AMIKS, do të ndahet tek gjykatësi i procedurës paraprake, ku edhe do të përcaktohet termin për mabjtjen e diskutimit kryesor për lëndën.

Gjoko Popovski është i akuzuar se si ndimës ministër në MPB ka keqpërdorur detyrën zyrtare në blerjen e 300 makinave të reja policore.

Enjoyed this video?
Gjykata-Themelore-Shkup-1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"