Gruaja ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës, çfarë pa…

Published on 15-01-2018

Ky është një film i shkurtër nga Japonia që sjell vetëdije dhe përgjigje në pyetjen: “Kush mbart peshë më të rëndë – burrat apo gratë?

Të gjithë mendojnë se jeta për meshkujt është më e vrazhdë dhe më e vështirë. Orë të gjata në punë, udhëtime pune e gjëra të tjera, por në të vërtetë nuk është kështu.

Në këtë video paraqitet një film i shkurtër në rrugët e Tokios kur një burrë vendosi që ta shikojë ditën e gruas së tij.

Shikojeni videon e publikuar në YouTube më poshtë:

Enjoyed this video?
Gruaja ishte gjithmonë e lodhur, burri vendos ta shohë se çfarë bën ajo gjatë ditës, çfarë pa...
"No Thanks. Please Close This Box!"