Gruevski harron politikën, fletë për muzikë dhe kulturë

Published on 21-05-2017

Liderit të VMRO-së si duket më nuk i bën përshtypje politika. Ai ka filluar të flasë për kulturë dhe arritjet e artistëve maqedonas në këtë fushë, njofton agjencia e lajmeve INA.

“Mund të them se jam i impresionuar nga ajo që e pashë dhe atë që dëgjova nga vetë muzicientët, dirigjenti i njohur në rang botëror i cili tashmë ka ardhur dhe po i bënë përgatitjet për koncertin e sotëm si dhe nga fjalët e artsitit të njohur maqedonas Simon Trpcevski . Të dytë më njoftuan se salla e e re e Filharmonisë është e ndërtuar në mënyrë profesionale në aspektin e zërit dhe akustikës . Bëht fjalë për një objektë funksional në vlerë prej 37 milion eurosh , gjegjësisht objekti ka kushtuar afërsishtë sa Teatri Kombëtar i Maqedonisë. Të dy projektet kapitale i kemi filluar në vitit 2007, ndërsa në vitin 2009 vetëm kishte filluar ndërtimi”, është shprehur Gruevski.  (INA)

Enjoyed this video?
aaaa-2
"No Thanks. Please Close This Box!"