Habiten banorët, ajsbergu i madh i afrohet qytetit (Foto)

Published on 20-04-2017

Habiten banorët, ajsbergu i madh i afrohet qytetit (Foto)

Një ajsberg i madh i është afruar një gjiri të Kanadasë, duke e kthyer qytetin Ferryland në një pikë turistike.

Fotografë profesionistë dhe joprofesionistë, shkaktuan kolona në trafik në autostradën Southern Shore gjatë vikendit, përderisa qindra të tillë dolën nga veturat e tyre për ta parë “malin e akullt”.

Kjo zonë e Kanadasë njihet si një “Luginë Ajsbergësh” për shkak të numrit të madh të gjigantëve të akullit të cilët dalin çdo pranverë, transmeton express.

Enjoyed this video?
Habiten banorët, ajsbergu i madh i afrohet qytetit (Foto)
"No Thanks. Please Close This Box!"