Hajdari: E turpshme sjellja e partive shqiptare ndaj kërcënimeve të VMRO-DPMNE-së

Published on 27-02-2017

Fejzi-Hajdari-620x330

Ka reaguar Fejzi Hajdari, botuesi i gazetës Lajm, ndaj heshtjes së partive shqiptare, kundrejt kërcënimeve të VMRO-DPMNE-së për destabilizim të vendit. Sipas tij, në këtë amulli, që gjithsesi nuk ju shkon aspak në favor shqiptarëve, politika shqiptare në pushtet e opozitë, në prapaskenë me faktorin politik maqedonas (VMRO-LSDM), po kalkulon benificionet dhe privilegjet (interesat), për një qeverisje të ardhshme.

Enjoyed this video?
Fejzi-Hajdari-620x330
"No Thanks. Please Close This Box!"