Hedh votën e tij dhe Rexhep Rexhepi, kandidat i Lëvizjes Besa për Vrapçisht

Published on 15-10-2017

Kandidati për kreun e komunës së Vrapçishtit nga Lëvizja Besa, Rexhep Rexhepi ka shfrytëzuar të drejtën e tij të votës.

Ai në këtë proces të votimit ka qenë i shoqëruar nga bashkëshortja e tij, ndërkohë që në këtë garë për kreun e komunës ka hyrë për herë të parë si kuadër i Lëvizjes Besa.

 

Enjoyed this video?
rexhep-rexhepi
"No Thanks. Please Close This Box!"