Heroi që shpëtoi Selën nga vdekja me një video drithëruese e përshkruan rastin e tij me kryetarin e LR-PDSH-së (Foto/Video)

Published on 04-05-2017

Heroi që shpëtoi Selën nga vdekja me një video drithëruese e përshkruan rastin e tij me kryetarin e LR-PDSH-së

Njeriu i cili tanimë njihet si hero i shqiptarëve të Maqedonisë kishte treguar tmerrin në Kuvendin e Maqedonisë me një video të shpërndarë në Facebook ku me një ngjarje në mes një batalioni të ushtarëve kishte përshkruar situatën se si e kishte shpëtuar Ziadin Selës nga rrahja e protestuesve të dhunshëm më 27 prill, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Abdylfetah Alimi, sigurimi i Kuvendit të Maqedonisë një ditë më herët para kronikës së Alsat-M kishte shpërndarë një video në të cilën jepet tregimi i një ushtari që kishte rrezikuar edhe me vrasje vetëm për të shpëtuar shokun e luftës për të cilin komandanti i kishte thënë se është i vrarë dhe nuk ia vlen të rrezikohet për të.

Abdylfetah Alimi është tani hero dhe për të njejtin janë shkruar lavde nëpër rrjetet sociale. /Telegrafi/

Foto nga postimi i shpërndarë para se të njihej si shpëtimtar i Ziadin Selës!

Enjoyed this video?
Heroi që shpëtoi Selën nga vdekja me një video drithëruese e përshkruan rastin e tij me kryetarin e LR-PDSH-së
"No Thanks. Please Close This Box!"