Homosexuali shqiptarë LUMI BEKIRI kundër Lëvizjes BESA (Foto)

Published on 04-07-2017

Aktivisti i shoqërisë civile në Maqedoni Lumi Bekiri i cili njihet për përkrahjen ndaj të drejtave të homosexualëve ka dhënë përkrahje ndaj ish gazetarës Arbana Xharra me një vogabular përplot mllef ndaj Turqisë dhe Erdoganit, ai të gjithë këtë mllef e shkroi në gjuhën Maqedone si më poshtë:

WhatsApp-Image-2017-05-14-at-00.49.39-300x297

Enjoyed this video?
WhatsApp-Image-2017-05-14-at-00.49.34
"No Thanks. Please Close This Box!"