Hoxhë Halil Kastrati ekskluzivisht për Lajm: Do të ndërtojmë shtëpi të re për familjen Zulbehari që humbi pesë anëtarë (Video)

Published on 26-01-2018

Tragjedia e ndodhur në Tetovë ka prekur jo vetëm qytetarët e Maqedonisë, por edhe jashtë saj. Në varrimin e sotëm ishin prezentë mijëra qytetarë nga qytete të ndryshme të Maqedonisë, Kosovës e Shqipërisë. Në mesin e tyre ishte edhe hoxha i mirënjohur Halil Kastrati nga shoqata bamirëse “Jetimët e Ballkanit”. Në gjithë këtë atmosferë të dhimbshme ai ka sjellë një lajm të mirë. Në deklaratën ekskluzive për LajmTv, hoxhë Kastrati tregoi se shoqata “Jetimët e Ballkanit” tashmë ka siguruar një banesë me qira për anëtarët e mbetur të familjes Zulbehari, që pësuan tragjedinë e madhe. “Ne si shoqatë do të ndërtojmë një shtëpi të re për anëtarët e familjes, aty ku është djegur shtëpia e vjetër. Deri në ndërtimin e shtëpisë anëtarët e familjes do të qëndrojnë në banesën që e kemi marrë me qira dhe i kemi sistemuar”, tha Halil Kastrati.

Hoxhë Kastrati shprehet i bindur se qytetarët nga Tetova, nga qytet tjera të Maqedonisë, por edhe nga Shqipëria, Kosova, e diaspora do të tregojnë humanitetin dhe do të ndihmojne ashti sic kane ndihmuar ne te kaluaren.

Enjoyed this video?
Halil Kastrati LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"