I riu nga Maqedonia e krijon një shërbim shumë të veçantë për Instagram (Video/Foto)

Published on 13-03-2017

InstaLikeLock-780x439-768x432

Mos thoni se Maqedonia nuk ka të rinj që mendojnë për gjëra kreative.

Instalikelock që ju mundëson përdoruesve të aplikacionit Instagram që të ndalojnë bërjen like/love përderisa janë duke shfletuar aktivitetet e shokëve në Instagram.

Bruno Pankovski është ideusi i këtij zgjatimi thotë ”I dua inovacionet shumë dhe dua të zgjidh për to problemet që ekzistojnë. E zgjidha një problem të Instagramit.”, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Për të parë si funksionon kjo risi e krijuar nga maqedonasi Pankovski, shiheni videon më poshtë.

Enjoyed this video?
InstaLikeLock-780x439-768x432
"No Thanks. Please Close This Box!"