Ibrahimi: Për BESËN me rëndësi të zgjidhet përfundimisht çështja shqiptare, e jo postet (VIDEO)

Published on 24-05-2017
Zeqirija Ibrahimi deputet i Lëvizjes BESA dhe nënkryetar, ka thënë se BESA asnjëherë nuk do të lejojë të bëhet vasale e partive maqedonase, siç ka ndodhur deri më tani me partitë e tjera shqiptare.

Tutje Ibrahimi ka thënë se për BESËN është me rëndësi se a do të zgjidhet përfundimisht çështja shqiptare, e jo postet qeveritare.

Ndërsa, Sekretari i Përgjithshëm i BESËS, Afrim Gashi ka thënë se neve nuk na lejohet në asnjë mënyrë të gabojmë, duke cekur se BESA do t’u qëndrojë deri në fund besnike parimeve të saj dhe RIDEFINIMIT.

Kronika TV GLOBI:

Enjoyed this video?
zeqirja-ibrahimi-620x330
"No Thanks. Please Close This Box!"