Imami që ja bën ‘8 me 2’ hoxhallarëve tanë! (VIDEO)

Published on 23-06-2017

Ky është një imam racional në një nga shtetet muslimane, i cili e thotë të vërtetën për besimtarët dhe imamët e tyre, që nuk e thonë të vërtetën, informon INA.

Dëgjone se si thotë që arabët janë analfabetë se nuk lexojnë, nuk punojnë…. se pse po mbërrijnë perëndimorët dhe shumë fakte reale. (INA)

Enjoyed this video?
imami
"No Thanks. Please Close This Box!"