Incident në Aeroportin e Shkupit, ja çfarë ka ndodhur

Published on 05-05-2017

Një incident ka ndodhur në Aeroportin e Shkupit, kur një udhëtar në fluturimin e linjës Londër – Shkup ka thyer xhamin e aeroplanit të kompanisë Hungarian Airlines. Pas kësaj ka ndërhyrë policia ku siç thuhet ka ndaluar një person me emrin Jeton, i lindur në Londër dhe me shtetësi britanike. Ai është ndaluar nga policia kufitare, pasi që më pas ka sulmuar siç thuhet edhe punonjës të aeroportit. Për rastin është është njoftuar edhe prokuroria, që ka marrë në kompetencë hetimin e rastit.

Enjoyed this video?
aeroport-640x434
"No Thanks. Please Close This Box!"