Ish-drejtori i DZK-së i futet biznesit

Published on 17-11-2017

Sasho Mijalkov ish drejtori i Drejtorisë për Zbulim dhe Kundërzbulim pas largimit nga politika ka filluar me investime financiare, transmeton Express.

Mijalkov përmes firmës “OM Petrol” ka blerë një depo me naftë dhe tre pompa benzini nga RT Trans”.

Para kësaj ai ka blerë firmën e ndërtimit “Sofija Gradba”, ai poashtu është aksioner në “Zhito Pollog” të Tetovës dhe ZK “Pellagonija” nga Manastiri ndërsa ai poashtu është edhe në krye të strukturës udhëheqjëse të qumshtores “Zdravje Radovo”. /Express/

 

Enjoyed this video?
mijalkov_1510910021-3719517
"No Thanks. Please Close This Box!"