Ish i dashuri i Afronës lavdëron Bleron (VIDEO)

Published on 30-06-2017

Neki Emra dhe Valton Krasniqi, kanë qenë të ftuarit e kësaj jave në rubrikën ‘In and Out’ të emisionit Express Rozë, ku i kanë komentuar veshjet e artistëve tanë.
Ndër të tjera, Valtoni ka komentuar edhe veshjen e Bleros.
Se si e ka lavdëruar për veshje Valtoni të dashurin e Afronës, e mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme të emisionit Express Rozë.

Enjoyed this video?
afrona
"No Thanks. Please Close This Box!"