Ivan Xholev, kryetari i ri i Gjykatës Penale

Published on 08-11-2017

Me 11 vota “pro” dhe 2 “kundër” Këshilli Gjyqësor zgjodhi Ivan Xholevin si kryetar i ri i Gjykatës Penale. Xholev ka 8 vite stazh si gjykatës.
Paraprakisht Këshilli Gjyqësor konstatoi se gjykatësja Olja Ristova tërheq kandidaturën për kryetare, ndërsa sipas pikëve Vlladimir Pançevski , Ivica Stefanovski dhe Verka Petkovska ishin më mirë të renditur, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Por, anëtarët e Këshillit Gjyqësor vlerësuan përveç pikëve, duhet të vlerësohen edhe cilësitë personale dhe aftësitë organizuese të gjykatësve.

Enjoyed this video?
Ivan-Xholev-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"