Ja çfar bëri Pishtar Lutfiu, pak para se ta dorëzonte postin ministror (Foto)

Published on 01-06-2017

Duke vendosur në mur fotografin e Abdilaqim Ademit, ministri i deri tanishëm i arsimit dhe shkencës Pishtar Lutfiu, është largohuar, ka dorëzuar sot postin ministror.

pishtar-abdilaqim

 

Enjoyed this video?
pishtari
"No Thanks. Please Close This Box!"