Ja çfarë i tha Thaçi komisionerit Han

Published on 26-06-2017

Sot pasdite në zyrat e BE-së në Shkup Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi realizoi takim me Komisonerin Johanes Han.
Në takim u bisedua në lidhje me reformat të cilat Maqedonia duhet ti përmbushë e që kanë të bëjnë me procesin e integrimeve.
Kryetari Thaçi e siguroi Komisionerin Han se PDSH do të jep përkrahjen e saj të plotë reformave dhe proceseve integruese të vendit. (INA)

Enjoyed this video?
thaci
"No Thanks. Please Close This Box!"