JA ÇKA FITOJNË SLLAVË NËSE SHQIPTARET E VOTOJNE BDI-në (!)

Published on 25-10-2017

Fejzi HAJDARI

Eshte e gabuar teza se: “BDI-në po e don elektorati shqiptar”, sepse sipas arsyetimit te BDI-stave (dhe analisteve te tyre), “BDI-ja akoma po i fiton zgjedhjet dhe eshte me e votuar(?!)”. Ja disa argumente per ilustrim:
!. Millosheviqi i fitonte cdo here (10 vite rresht) zgjedhjet ne Serbi ne menyre absolute…., me mbi 70 perqind te votave. Por te gjithe e dine se ku e solli serbine.
Njesoje ishte edhe me gjermanët te cilet e votonin Hitlerin. Ka edhe shume rate te ketij lloji. Pra edhe ata i fitonin zgjedhjet, por kjo nuk ndryshonte asgje por perkundrazi çonte drejt dmtimit te ketyre popujve.
2. Sa per BDI-ne, ka nje mesele qe duhet ta dine shqiptaret nese i shikojne numrat dhe jo llafet! BDI-ja tanime disa cikle zgjedhore (parlamentare e lokale), nuk po mundet ta siguroje shumicen e votave te elektoratit shqiptare. Perkundrazi jane partite tjera qe i marrin shumicen e votave te elektoratit shqiptar
3. Eshte pikerisht politika ANTIKOMBETARE, DISFATISTE, DEFETISTE DHE E PASHPRESË e BDI-se, ajo qe beri qe nje numer i shqiptareve te revoltuar nga mosnryshimi i gjendjes dhe vazhdimi i agonise se shqiptareve, ta votojne sot LSDM-ne.
4. Dhe argumenti i 4-të ALARMANT. “Si pasoje e rezultateve te BDI-se”, dalja e shqiptareve ne zgjedhje asnjehere s’ka qene me e ulet. Sepse, MOSDALJA e shqiptareve ne votime, ata (shqiptaret) i bene te parendesishem dhe i defaktorizon politikisht. Kjo nuk ndodh rastesisht, por eshte PROJEKT I AKADEMIVE SLLAVE.

Rrjedhimisht, duke i patur parasysh keto 4 ARGUMENTE, politika e BDI-se nese analizohet mirefilli, duket MISIONARE dhe asnjehere KOMBETARE. Me fjale tjera, ata qe e votojne BDI-ne, kane VOTUAR OPSIONIN MISIOAR TE BDI-se. Tash, beni vete si te doni…, eshte e drejta juaj kushtetuese, qytetare e njerezore!

Enjoyed this video?
Fejzi-Hajdari
"No Thanks. Please Close This Box!"