Ja nga sa llogari bankare posedojnë ish funksionarët e Qeverisë VMRO-BDI

Published on 22-11-2017

Sipas të dhënave të Prokurorisë Speciale Publike Nikolla Gruevski, lideri i VMRO-DPMNE-së, ka 35 llogari bankare, ndërkaq ish zv/kryeministri Vlladimir Peshevski 27 llogari bankare, transmeton gazeta Lajm.

Këto të dhëna PSP i ka publikuar në aktakuzën për rastet “Titanik” dhe “Trajektorja”, në pjesët ku u përcaktohet edhe masa paraburgim.

Për ish funksionarët tjera të VMRO-së, për të cilët PSP, gjithashtu kërkon paraburgim, si Gordana Jankullovska, Mile Janakievski …etj., nuk ka informacione për atë se sa llogari bankare posedojnë dhe sa pasuri kanë në to./Lajmpress

Enjoyed this video?
kombo-gruevski-peshevski-696x437
"No Thanks. Please Close This Box!"