Ja si duket sheshi ‘Maqedonia’, pas pritjes së KH Vardar (Foto)

Published on 07-06-2017

Dje, ekipi hendbollistik KH Vardar pasi u bë kampion Evrope, është pritur nga shumë tifozë dhe qytetarë në sheshin ‘Maqedonia’ nën organizim dhe festë të veçantë.

Ajo çfarë bën përshtypje jo të mirë, janë fotografitë që qarkullojnë pas festimit. Pas festës, në sheshin Maqedonia janë lënë kanaqe të pijeve të ndryshme dhe duket si gardh hedhurinash. Madje në Facebook nuk kanë munguar edhe komentet ‘Titull evropian’ me shenjë të pëlqimit kurse Kulturës evropiane i është hequr një shenjë negative.

Enjoyed this video?
Kamioni-ne-sheshin-Maqedonia-1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"