Janë hapur dyert e Qeverisë, mysafiri i parë ambasadori i BE-së në vend Samuel Zhbogar

Published on 05-06-2017

Pothuajse pas dy viteve të ndalesës për hyrje në Qeveri, qytetarët mund të lëvizin lirshëm nëpër oborr sepse prej sot në mëngjes dyert janë hapur, ndërsa mysafiri i parë i kryeministrit, Zoran Zaev ishte ambasadori i BE-së në vend, Samuel Zhbogar, ku kanë biseduar për hapat urgjent të Qeverisë dhe angazhimet e BE-së.
“Në takimin e parë me kryeministrin kemi biseduar për hapat urgjent të Qeverisë dhe angazhimet e BE-së”, ka shkruar në twitter ambasadori i BE-së, Samuel Zhbogar.

At first meeting with PM we discussed immediate next steps of government and EU engagement. pic.twitter.com/5m7FnOg6sp

— EU Ambassador (@AmbassadorEU) June 5, 2017

Enjoyed this video?
mysafir
"No Thanks. Please Close This Box!"