Janeva vazhdimin e mandatit të Prokurorisë Speciales

Published on 11-05-2017

Kryeprokurorja Soeciale Katica Janeva në një intervistë për Dojçe Vele shprehet e bindur se Specialja do të fitojë mundësinë që deri në fund të përfundojë punën e saj. Ajo madje pret zgjatjen e mandatit të Speciales. Në këtë intervistë Janeva apeloi qytetarët të cilët posedojnë incizime ose dëshmi për vepra kriminale edhe më tej të bashkëpunojnë me këtë Institucion. Janeva pret që ish kryeministri Nikolla Gruevski të nxirret para drejtësisë dhe të përgjigjet për dyshimet dhe akuzat që rëndojnë mbi të.

Enjoyed this video?
katica-janeva-me-kritika-ndaj-qeveris-euml_hd-780x439 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"