Jasmina Anevska gruaja e parë zëdhënëse e Qeverisë së Zaevit

Published on 11-07-2017

Gazetarja, Jasmina Anevska, do të jetë gruaja e parë zëdhënëse e Qeverisë së Maqedonisë

Anevska ka punuar në TV Telma, ku është spekuluar se ka dhënë dorëheqjke dhe se përgatitet për vendin e zëdhënëses në qeveri.

Ajo duhet të zëvendësojë Aleksandër Gjeorgiev i cili u shkarkua kohët e fundit në një seancë të qeverisë.

Nga Qeveria, siç mıson Makfaks, deri më tani nuk ka asnjë konfirmim apo mohim të informacionit.

Enjoyed this video?
Jasmina-Anevska-foto-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"