Jeta private e ‘Carit të Ri’, një ditë e zakonshme nga jeta e Vladimir Putin

Published on 04-07-2017

Ai është një nga liderët më autoritar e me pushtet të pa diskutueshëm, i quajtur ndryshe “Cari i Ri” i Rusisë. Por, kush është Vladimir Putin përtej jetës publike?

Ish-agjenti i KGB nuk del nga shtrati deri në mes të mëngjesit, sipas një profili të 2014 nga Ben Judah i Newsweek.

Judah kaloi tre vjet duke studiuar udhëheqësin për librin e tij “Perandoria e brishtë: Si radhitet Rusia dhe nga dashuria me Vladimir Putin”.

Pasi zgjohet vonë, Putini zakonisht ha mëngjesin rreth mesditës. Ai zakonisht ha në një omletë të madhe ose një tas të madh me qull.

Steven Lee Myers shton se presidenti rus gjithashtu pi një lëng të bërë nga panxhar dhe rrepë. Pas një kafeje pas drekës, Putini shkon për notim për rreth dy orë. Në përgjithësi, mëngjesi i Putinit karakterizohet nga vetmia.

Pas rishikimit të filmit të rutinës së Putinit, Myers shkruan se “shoku i tij më i afërt duket të jetë labradori i zi i tij, Koni, i cili pret në pishinë kur ai përfundon xhiron e tij”.

Më pas, Putin fillon të lexojë informatat e përditshme shtetërore.

Enjoyed this video?
auto_putin-moscow_01499197029
"No Thanks. Please Close This Box!"