Kadastra me projekt të ri për vlerësim masiv të patundshmërive

Published on 17-01-2017

2kadastra

Agjencia për Kadastër të Patundshmërive sot do ta promvojë projektin e ri për vlerësim masiv të patundshmërive, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në promovim do të ketë fjalim drejtori i Agjencisë për Kadastër të Patundshmërive, Sllavçe Tërpeski, i cili përveç projektit të ri do të flasë edhe për raportin nga Regjistri i çmimeve dhe qirave.

Enjoyed this video?
2kadastra
"No Thanks. Please Close This Box!"