Kajolli: Femra ështe qafa, ndërsa mashkulli është koka (VIDEO)

Published on 30-11-2017

Fjolla Kajolli studente e juridikut në Universitetin e Tetovës për Lajm TV ka folur për pozitën e femrës në shoqërinë shqipëtare, në kuader të projektit “Java kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave”. Ajo shprehet e pakënaqur me realitetin dhe me diskriminimin që i bëhet femrës në Republikën e Maqedonisë. Ajo fton për vetëdijësim më të madh të femrës shqiptare.

Enjoyed this video?
Fjolla Kajolli LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"