Kallashi tregon se sa e ka çmimin për një natë!!!

Published on 19-11-2017

Komentohet jashtëzakonisht shumë për format e saj bombastike dhe mënyrën e jetesës.Por,figurën kontraverse të Kallashit gjithmonë e kanë shoqëruar edhe thashethemet e ndryshme të përhapura mes njerëzve.Ndër ‘mitet’ më të popullarizuara është ai se Kallashin mund ta ketë çdo kush në shtat Donjetën kundrejt një shume të caktuar të parave….Shtype hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda per tpar videon ku Kallashi flet per qmimin per nje nat…

Enjoyed this video?
8-6
"No Thanks. Please Close This Box!"