Kaltrina Selimi: Gruaja shqiptare në Maqedoni has në diskriminim të dyfishtë (VIDEO)

Published on 23-07-2017

Kaltrina Selimi, hulumtuese e çështjeve të sigurisë në Analytica think- tank- Shkup, në emisionin Agora të Lajm TV pohon se gruaja shqiptare në Maqedoni has në diskriminim të dyfishtë; diskriminim etnik dhe gjinor.
Ajo konsideron se mungojnë iniciativa për afirmim të vet gruas në shoqëri, nxitje për arsimim apo ngritje intelektuale.

Enjoyed this video?
Kaltrina Selimi LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"