Kampionia e atletikës në Maqedoni, Drita Islami për Lajm Tv flet për suksesin e fundit dhe synimet në Europian(VIDEO)07:53

  • 421 views
Published on 12-06-2017

Drita Islami, kampionia e Maqedonisë në atletikë në disiplinat 200 m dhe 400 m me pengesa gjatë një interviste për Lajm Tv ka deklaruar se nuk e kishte e pritur se do të kap normën europane, pasi nuk kishte qenë psikiksiht e përgatitur për një gjë të tillë, mirëpo falë mbështetjes nga miqtë e saj të shumtë ia kishte dal të rikthehet në shteg ashtu sic i ka hije. Gjithashtu ajo tha se objektivi në evropianin U23 në Poloni është që të arrijë në gjysmëfinale. Ndiqeni të plotë intervistën me mbretëreshën e re të atletikës në Maqedoni./LajmTV/

Enjoyed this video?
Drita Islami LajmTV
"No Thanks. Please Close This Box!"