Kandidatët për kryetar të Çairit përballen me votuesit e tyre

Published on 11-10-2017

Përballë votuesve të tyre, sonte në 20:30 në ekranin e Servisit Publik përballen kandidatët e partive politike që garojnë në Komunën e Çairit, transmeton Express.

Sa i njohin ata problemet e vërteta të banorëve të komunës për të cilën garojnë? Cilat janë ofertat e tyre? A kanë afatizime konkrete se kur do t’i realizojnë premtimet e tyre për projektet afatgjata dhe afatshkurtra për të cilat kanë nevojë banorët e Çairit?

Të gjitha këto, sonte në 20:30 në TVM 2 dhe TVM 2 Sat./Express/

 

Enjoyed this video?
cair
"No Thanks. Please Close This Box!"