Kandidati i Lëvizjes BESA në Bogovinë mbështet kandidatin e Aleancës për Shqiptarët

Published on 19-10-2017

Kandidati për kryetar të Komunës së Bogovinës nga Lëvizja BESA, Minur Asani mbështet kandidatin e Aleancës për Shqiptarët në Komunën e Bogovinës

“Sot, takimi me strukturat e LëvizjesBESA dhe Aleancës për Shqiptarë në degën e Bogovinës. Prej këtu fillon edhe bashkëpunimi zyrtar për Komunën e Bogovinës”, ka shkruar Asani.

Enjoyed this video?
minir-asani
"No Thanks. Please Close This Box!"