Kërçovari e gjen të vdekur prindërin në hyrje të shtëpisë

Published on 18-06-2017

Gjatë ditës së djeshme në oborrin e shtëpisë familjare në rrugën “Kuzman Josifovski Pitu” në Kërçovë, më saktësisht në derën hyrëse është gjetur i vdekur S.P.G (81)

I ndjeri është gjetur nga djali i tij M.P.G dhe ka qenë në pozitë të shtrirë me fytyrë kah toka. I njëjti ka qenë me lëndim në pjesën e kokës me gjurmë të gjakut.

Hetim në vendngjarje kanë kryer Prokuror Publik dhe ekip hetues i stacionit policor Kërçovë.

Pas urdhrit të Prokurorit Publik trupi i të ndjerit është dërguar për obduksion.

Enjoyed this video?
policia-mk-skema-2
"No Thanks. Please Close This Box!"