Kështu i gjeti bora e parë disa prej këngëtarëve tanë (FOTO)

Published on 07-10-2017

Mëngjesin e sotëm jemi zgjuar duke parë ndryshim të madh të temperaturave, madje ka filluar të bie edhe bora e parë.

Meqenëse sapo kemi hyrë në sezonën e vjeshtës, bora e parë në këtë periudhë zuri në befasi të gjithë.

Njësoj ndodhi edhe për këngëtarët tanë, ku disa prej tyre siç janë: Mihrija Braha, Blero, Butrint Imeri dhe Skivi sollën pamjet e para me borë.

Ata u befasuan nga kjo borë, por disa prej tyre u shprehën të lumtur për ardhjen e borës.

auto_22323398_10210238810756119_716803354_n1507368349

Enjoyed this video?
auto_fffff1507368363 (1)
"No Thanks. Please Close This Box!"