Kështu nuk e keni parë asnjëherë Teuta Selimin

Published on 09-11-2017

Teuta është pjesë e profesionit më fitimprurës në Kosovë.

Shumat marramendëse që merr për një dasmë duket se të gjitha po ia kushton pamjes së saj.

Atë rrallë herë e shohim pa grim dhe duket që Teuta ‘trembet’ nga natyraliteti.

Teuta Selimi këtë herë vjen më ndryshe se çdo herë. Me një grim të tillë ajo mahniti të gjithë ata që e panë.

Enjoyed this video?
auto_t11510222074
"No Thanks. Please Close This Box!"