Këto do të jenë rroba mode më të popullarizuara gjatë verës

Published on 23-05-2017

Vera po na afrohet shumë shpejt dhe nuk mundemi imagjinojmë për ditët e nxehta dhe fustanet valëvitëse në të cilat do të bëhemi joshëse.

Disa nga blogeret tona të preferuara, dama të famshme dhe vajzave nga Instagrami të cilat për çdo ditë me dëshirë i ndjekim, tashmë me të madhe na nxisin të blejmë rroba mode të ndryshme dhe aksesorë, ndërkaq ne tashmë jemi duke bërë listën e blerejeve.

Pantallonat e shkurtër teksas dhe fanellat me supe të zbuluara, janë vetën disa nga to, mirëpo e gjitha që mund të konkludojmë pas kësaj është që: Verë, të lutem, ngutu!

Syze të rrumbullakëta dielli

Pantallona të shkurtra teksas me detaje interesante

Rroba banje të qëndisura

Të gjitha me dezen katrorësh

Çanta të thurura

Fustane dhe fanella me supe të zbuluara

Enjoyed this video?
k-1-780x439
"No Thanks. Please Close This Box!"