Këto janë përparësitë e njohjes së më shumë gjuhëve (Video)

Published on 30-09-2017

Sa gjuhë i dini?

Është e ditur se njohja e më shumë gjuhëve i bën të gjitha gjërat më të lehta, si udhëtimin ose shikimin e filmave pa titra, transmeton lajmi.net

Por a ekzistojnë përparësi të tjera të kesh trurin bilingual?

Mia Nacamulli jep detaje për tre lloje të trurit bilingual dhe tregon se njohja e më shumë se një gjuhe e mban trurin të shëndetshëm dhe aktiv.

Shikoni më poshtë.

Enjoyed this video?
maxresdefault-1-11-650x358
"No Thanks. Please Close This Box!"